Om De 3 Stuer

De 3 Stuer er en del 4Service Gruppen. Vi driver personalrestauranter i privat og offentlig sektor etter et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept. Vi driver per i dag over 100 steder i Trondheim og Oslo.

 

Vår ambisjon er å skreddersy en sunn og variert meny for våre gjester som spiser hos oss hver dag - vi bidrar til energiboost i hverdagen! Vi er en fleksibel og markedsorientert operatør som tilpasser vårt konsept etter oppdragsgivers ønsker og behov.

Bedriftens personalrestaurant skal være et avslappende sted for god mat og nytelse som oppleves som en oase i en hektisk hverdag.

 

Våre personalrestauranter utgjør en naturlig og viktig del av bedriftens velferds-, miljø- og helsetiltak.  Ved å gjøre det lille ekstra, gir det mulighet for faglig og personlig vekst, større jobbglede og bedre mattilbud til kundene. Vi skal stille de ansattes sult og tørst, men også sørge for trivsel og velvære.

 

Vi har valgt et bevisst forhold til miljø. Vi bestreber at vår drift skal sette så få spor som mulig etter seg. Vi bestreber minst mulig miljøbelastning i alle ledd ved nyinvesteringer og daglig drift. Vårt hovedkontor er Miljøfyrtårn-sertifisert

 

 

Kontakt oss

Servicekontor Oslo

 

Tlf: 97 400 100

de3stuer@de3stuer.no

 

Servicekontor Trondheim

 

Tlf: 73 833 930

de3stuer@de3stuer.no

 

Maciek Musial

Direktør FS Divisjonen

Tlf: 957 89 691

maciek@de3stuer.no

 

Trine Holmen-Løkken

Direktør Personalrestauranter 

Tlf: 92 653 800

trine.hl@de3stuer.no

Kristian Sjøseth

Direktør FS kommersielt
Tlf: 922 51 611
kristian@de3stuer.no

 

Ståle Hervik

Regionssjef Vest Kantine/FS
Tlf: 934 50 050
stale.hervik@4service.no