Om De 3 Stuer

De 3 Stuer er en del 4Service Gruppen. Vi driver personalrestauranter i privat og offentlig sektor etter et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept. Vi representerer per i dag 52 steder i Trondheim og Oslo.

 

Vår ambisjon er å skreddersy en sunn og variert meny for våre gjester som spiser hos oss hver dag - vi bidrar til energiboost i hverdagen! Vi er en fleksibel og markedsorientert operatør som tilpasser vårt konsept etter oppdragsgivers ønsker og behov.

Bedriftens personalrestaurant skal være et avslappende sted for god mat og nytelse som oppleves som en oase i en hektisk hverdag.

 

Våre personalrestauranter utgjør en naturlig og viktig del av bedriftens velferds-, miljø- og helsetiltak.  Ved å gjøre det lille ekstra, gir det mulighet for faglig og personlig vekst, større jobbglede og bedre mattilbud til kundene. Vi skal stille de ansattes sult og tørst, men også sørge for trivsel og velvære.

 

Vi har valgt et bevisst forhold til miljø. Vi bestreber at vår drift skal sette så få spor som mulig etter seg. Vi bestreber minst mulig miljøbelastning i alle ledd ved nyinvesteringer og daglig drift. Vårt hovedkontor er Miljøfyrtårn-sertifisert

 

 

Kontakt oss

Servicekontor Oslo

 

Tlf: 97 400 100

de3stuer@de3stuer.no

 

Servicekontor Trondheim

 

Tlf: 73 833 930

de3stuer@de3stuer.no

 

Maciek Musial

Daglig leder

Tlf: 957 89 691

maciek@de3stuer.no

 

Trine Holmen-Løkken

Regionssjef Midtnorge

Tlf: 92 653 800

trine.hl@de3stuer.no

Kristian Sjøseth

Regionssjef Premium & kommersielle avdelinger - Østlandet
Tlf: 922 51 611
kristian@de3stuer.no

 

Geir Støen

Regionsdirektør Midtnorge

Tlf: 913 10 095

geir@de3stuer.no

Bernt Gunnar Berntsen

Regionssjef Personalrestauranter - Østlandet

Tlf: 913 11 015

bernt@de3stuer.no